Forvaltningsplan for Nordsjøen og Skagerrak

Publisert: 11.05.12

– innholdet kan være utdatert

Det er faggruppen for Nordsjøen og Skagerrak som har dokumentert dette. Klif (Klima- og forurensningsdirektoratet) leder Faggruppen for Nordsjøen og Skagerrak, som har representanter fra 14 etater og institutter.

Regjeringen har varslet at den vil legge fram en forvaltningsplan for Nordsjøen og Skagerrak i 2013. De seks utredningene som faggruppen nå legger fram, er det faglige grunnlaget for regjeringens arbeid med en slik forvaltningsplan. Det er tidligere utarbeidet helhetlige forvaltningsplaner for Norskehavet og Barentshavet og havområdene utenfor Lofoten.

Les mer på hjemmesiden til Petroleumstilsynet.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.