Fortsatt ingen løsning i energisektoren

Publisert: 04.11.16

– innholdet kan være utdatert

– Vi ønsket å finne en løsning som kunne endt streiken, men det lyktes dessverre ikke. Selv om meklingen er avsluttet, så har vi fortsatt tro på at vi skal få til en god løsning på konflikten, sier Bjørn Fornes, EL og IT Forbundets forhandlingsleder.

PRM fra KS Bedrift

KS Bedrift kommenterte meklingen slik i en pressemelding:

«Utrolig nok snudde EL og IT Forbundet og gikk tilbake på sitt eget forslag til løsning».

EL og IT Forbundet har naturligvis en annen oppfatning av hva som skjedde, og ønsker ikke å kommentere meklingen utover det.

– Jeg registrerer at KS Bedrift har et like lemfeldig forhold til fakta som de har til taushetsplikten, sier forbundsleder Jan Olav Andersen.

Les mer om streiken her

 

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.