Forlenger Enova-avtalen

Publisert: 28.06.12

– innholdet kan være utdatert

Gjennom Stortingets behandling av klimameldingen ble Enovas budsjett for neste avtaleperiode avklart. I tillegg ble viktige premisser for Enovas virksomhet bestemt.

Blant annet skal Enova forvalte regjeringens nye satsing på klimateknologi. I avtalen er dette konkretisert gjennom at Enova skal fremme en miljøvennlig omlegging av energibruk og energiproduksjon og utvikling av energi- og klimateknologi.

– Med denne avtalen gjør vi Enova til Regjeringens spydspiss i energi- og klimaarbeidet, sier olje- og energiminister Ola Borten Moe.

Les pressemeldingen fra OED.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.