Foreslår garantiordning for industrikraft

Publisert: 15.09.10

– innholdet kan være utdatert

Næringsminister Trond Giske understreker at dette er en ordning på forretningsmessig basis, ikke en statstøttet ordning. Likevel sender regjeringen forslaget til ESA for godkjenning.

– Dette er den modellen Stoltenberg presentert for oss på LO-kongressen. Jeg ser at det blir lagt vekt på at ordningen skal være EU-resistent, og det er bra. Hvis industrien er fornøyd med dette, og det vil skape flere arbeidsplasser, er selvfølgelig også vi godt fornøyd med at regjeringen har kommet fram til en slik ordning, sier forbundsleder Hans O. Felix i EL & IT Forbundet til fagbladet Nettverk.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.