Foreslå kandidater til LOs Kulturpris 2017

Publisert: 25.10.16

– innholdet kan være utdatert

Kulturprisen tildeles noen som arbeider for å fremme arbeiderbevegelsens kultur, som beriker vår hverdag og som gjennom sitt virke bidrar til å heve kvalitet og status for en kultur hvor arbeiderbevegelsens verdigrunnlag framheves. Prisen skal være en anerkjennelse for det verdifulle arbeidet som nedlegges for å skape kunnskap om og innsikt i den lokale arbeiderbevegelsens betydning.

Ottersen vant i 2014

I 2015 ble Anne Marie Ottersen tildelt prisen for 2014 for sitt virke som skuespiller (foto: Magne Svendsen). I juryens begrunnelse het det at "Anne Marie Ottersen er en særpreget skuespiller som med stor karisma og ydmykhet eksponerer den selvstendige kvinnen i sine rolletolkninger."

Prisen for 2016 overrekkes i løpet av LO-kongressen i mai 2017.

Forslag på kandidater sendes Landsorganisasjonen i Norge, LOs kulturutvalg v/Mona Westby, Youngsgt 11, 0181 OSLO innen 31. januar 2017.

Les mer om prisen på lo.no.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.