Fordømmer drap i Brasil

Publisert: 14.10.10

– innholdet kan være utdatert

Augusto Lima da Cruz var en pensjonert Philips-ansatt og leder av metallarbeiderforeningen Sindicato dos Metalúrgicos. Brasiliansk fagbevegelse fordømmer også drapet.

Aktiviteten ved bedriften stoppet etter drapet. Den spesielle politienheten for drap og kidnapping etterforsker drapet. IFS har i et brev til brasilianske myndigheter, oppfordret president Lula å gjøre det han kan for å sikre at drapet på Augusto Lima da Cruz bli skikkelig etterforsket, og at de ansvarlige på alle nivåer bli identifisert og brakt for retten.
 
– I et demokrati som Brasil, er respekt for grunnleggende arbeidstakerrettigheter helt fundamentalt. Det må bli slutt på drapene på fagorganiserte i Latin-Amerika, sier IFS sin generalsekretær Sharan Burrow.

Les mer på IFS sine hjemmesider.

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
The Electricians’ and IT Workers’ Union has submitted demands on several fronts.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.