Folkestreik i Sør-Korea

Publisert: 25.02.14

– innholdet kan være utdatert

Sør-Koreas faglige hovedorganisasjon KCTU gjennomfører i dag en nasjonal “folkestreik” sammen med en rekke andre brede sosiale bevegelser. De vil marsjere under slagordet “Etter ett år under president Parks regjering, orker vi ikke mer!”

Angriper rettigheter

Menneskerettigheter og faglige rettigheter har blitt angrepet en rekke ganger det siste året. Det har blitt stadig farligere å organisere streiker i Parks Korea. Fagforeningene er under angrep.

Epostkampanje

Fagbevegelsen over hele verden krever at alle fagforeningsaktivister løslates. Derfor har International Trade Union Confederation (ITUC), der alle de store norske hovedorganisasjonene er med, bedt LabourStart om å sette i gang en epostkampanje.

Delta i epostkampanjen her.

 

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.