Folk forandrer verden

Publisert: 15.04.11

– innholdet kan være utdatert

I år setter vi fokus på de palestinske flyktningene som i dag lever i Gaza, Libanon og på Vestbredden. Over fire millioner statsløse palestinske flyktninger lever i dag i Midt- Østen – etter 62 år i eksil.

Norsk Folkehjelp jobber sammen med disse for at de skal kunne kjempe videre for rettighetene sine. Det er et stort og bredt engasjement i fagbevegelsen for at de palestinske flyktningene skal få en mer rettferdig framtid. Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon og sammen kan vi utgjøre en forskjell ved å støtte aksjonen.

Norsk Folkehjelp søker fagforeninger og klubber om økonomisk bevilgning til 1.mai-aksjonen.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.