Flåthen viser leggen

Publisert: 13.03.12

– innholdet kan være utdatert

Flåthen er en av mange kjendiser og politiske forbilder som har valgt å fronte en internasjonal kampanje som Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom har dratt i gang i Norge.

1.mars gikk nemlig startskuddet for den internasjonale kampanjen «Lend Your Leg for a Mine Free World» som er initiert av International Champaign to Ban Landmines.

Ulike organisasjoner verden over har sluttet seg til. Kjente personer oppfordres til å brette opp buksebeinet i solidaritet fram mot verdens dag for landmineoffer 4. april.

SE OGSÅ: Norsk Folkehjelp Solidaritesungdom

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.