Flåthen til bluesfestival

Publisert: 05.07.12

– innholdet kan være utdatert

 Festivalens knutepunktstatus og rykte for å være Europas største bluesbegivenhet sier noe om kvalitetsstempelet bluesfestivalen har fått gjennom 25 år, sier LO-lederen til Telemarksavisa.

Årets bluesfestival på Notodden arrangeres 2. – 5. august. LO er tilstede for å møte medlemmene med stands og egne aktivteter.

– Festivalen har vært et lyspunkt i sterk nedgangstid, og har betydd mye for Notodden. Kommunen har nok mye å takke festivalen for, mener LO-lederen.

500 000 kroner fra fagbevegelsen går til stands, aktiviteter og en gratiskonsert. Årets avslutningskonsert er gratisarrangementet med Mikael Wiehe og Damer i blues, på Hovigs hangar. Konserten inngår som del av konserten “Somliga går med trasiga skor” og er kommet i stand i samarbeid med LO og store deler av norsk fagbevegelse.

– Det er blitt dyrt å reise på festival, men med fagbevegelsen på laget får vi muligheten til å sette opp gratiskonserter. I fjor og i år sikrer vi at absolutt alle som ønsker det kan gå på festival. Det er et fantastisk flott samarbeid, som folkeliggjør festivalen, sier Jostein Forsberg, kunstnerisk ansvarlig i Notodden Blues Festival.

Les mer om Notodden Blues Festival

Relevante artikler

189 forslag til endringer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.