Felix til Rjukan 1. mai

Publisert: 24.04.14

– innholdet kan være utdatert

”Frihet i fellesskap” er årets 1. mai-slagord. Bildet av Nelson Mandela pryder 1. mai-merket i år. Nelson Mandela vil minnes under feiringen. Han er symbolet på kampen mot apartheidregimet i Sør-Afrika – en kamp nettopp for å gi makt til folket. Rett til medbestemmelse for den svarte delen av befolkningen, som var i klart flertall. En kamp han viet hele sitt liv til.

LO-lederen til Notodden

LO-leder Gerd Kristiansen skal tale i Oslo og på Notodden. LOs 1. nestleder Tor-Arne Solbakken skal til Moss og 2. nestleder Hans-Christian Gabrielsen taler i Namsos og Verdal.

Se oversikt over hvor LO-ledelsen taler her.

Stoltenberg til Svalbard

Partileder i Arbeiderpartiet, Jens Stoltenberg, skal til Svalbard 1. mai. Nestleder Helga Pedersen taler i Eydehavn, Risør og Grimstad. Partisekretær Raymond Johansen skal holde taler i Stavanger, Sandnes og Bryne.

Se oversikt over flere talere fra Arbeiderpartiet her.

Relevante artikler

Dessuten har vi greid å få en ramme for kommuneoppgjøret på 5,4 prosent, noe som er godt over resultatet fra frontfaget, sier Mette Nord, leder av LO Kommune.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.