Felix blant de mektige i IKT-bransjen

Publisert: 20.01.12

– innholdet kan være utdatert

Ifølge Computerworld er dette en liste basert på en intern, faglig prosess i egen redaksjon. Computerworlds redaksjon og er dermed ikke basert på en kvantitativ måling. Redaksjonen startet med 230 personer og gjennom diskusjoner og prosess endte lista på 100 navn.

Om forbundsleder Hans O. Felix står det at han representerer de ansattes makt i bransjen.

Foran seg på lista har Felix to kjente personer i IKT-bransjen.Shazad Rana, it-gründer og samfunnsdebattant som jobber i Microsoft og Knut Yrvin Norsk informatiker, i styret i Elektronisk Forpost Norge og prosjektleder i Skolelinux-prosjektet.

På plass 58 er Andreas Røe Seniorkonsulent ført opp. Han representerer det norske utviklermiljøet med tilhørighet til Itera og Javazone. På plassen etter har Computerworlds redaksjon rangert Torgeir Waterhouse, direktør for internett og nye medier i interesseorganisasjonen Ikt-Norge. Waterhouse har frontet saker mot kopisperre, fildeling og Datalagringsdirektivet.

Relevante artikler

EL og IT Forbundet og Hemit HF er enige om opprettelse av tariffavtale og hovedoppgjøret 2022.
Natt til 15. juni ble det enighet i meklingen om lønns- og arbeidsbetingelsene til EL og IT Forbundets medlemmer i selskapet OneCo Networks.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.