Fattigdom angår alle!

Publisert: 02.11.10

– innholdet kan være utdatert

Aksjonen vil rette fokus på at vi har fattigdom i Norge ved å danne en menneskering rundt Stortinget. Et tilsvarende arrangement gjennomføres i alle europeiske hovedsteder samme dag, til samme tid.

I Brüssel er det EU- parlamentet som vil bli omringet av en ”Human ring”. Aksjonen er en markering i forbindelse med ”Det Europeiske året for bekjempelse av fattigdom og sosial eksklusjon 2010”. Dette arrangementet vil markere en avslutning på fattigdomsåret.

Arrangørene vil engasjere alle som er fattige og alle de som støtter kampen mot fattigdom. I forkant av at vi danner ”menneskeringen” vil det bli et arrangement foran Stortinget, på Eidsvoll plass. Der blir det musikk og appeller. I tillegg vil det blir overlevert noen sentrale krav til de folkevalgte, som forhåpentligvis vil bidra til å bekjempe fattigdommen i Norge.

Sammen kan man vise at det er mange som er engasjert i dette temaet og at det er mange som krever handling.

Velferdsalliansen, Batteriet, Kirkens Bymisjon, og FO håper at dette blir en solid og kraftfull markering, som kan minne våre folkevalgte om at det kreves handling for å bekjempe fattigdommen i Norge. For å få til dette trenger vi dere!

Besøk aksjonens hjemmeside, Sammenmotfattigdom.no, for mer informasjon.

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
The Electricians’ and IT Workers’ Union has submitted demands on several fronts.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.