Fanemarkering 6. mai

Publisert: 27.04.10

– innholdet kan være utdatert

Myndighetene har over tid arbeidet med revisjon av Forskrift om Kvalifikasjoner for Elektrofagfolk (FKE). Denne forskriften er svært viktig for våre medlemmer i elektrobransjen, spesielt at den ikke blir liberalisert på en slik måte at det kan føre til mindre sikkerhet ved bruk av, og arbeid på, elektriske installasjoner. Vi er spesielt bekymret for at Justis- og politidepartementet (JD) kan åpne for at arbeid på elektriske anlegg blir tillatt for virksomheter som ikke har nødvendig kompetanse.

Forbundet oppfordrer alle distrikter og fagforeninger om å stille med minst én representant. For å få en oversikt over antall deltakere til markeringen, ber vi om at distriktene/fagforeningene sender inn en oversikt innen 28. april.

Oversikten sendes avdelingssekretær Christine Bar, christine.bar@elogit.no.

Hvis du vil lese mer om FKE-saken kan du gå til temasidene om FKE.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.