Fanemarkering 6. mai

Publisert: 27.04.10

– innholdet kan være utdatert

Myndighetene har over tid arbeidet med revisjon av Forskrift om Kvalifikasjoner for Elektrofagfolk (FKE). Denne forskriften er svært viktig for våre medlemmer i elektrobransjen, spesielt at den ikke blir liberalisert på en slik måte at det kan føre til mindre sikkerhet ved bruk av, og arbeid på, elektriske installasjoner. Vi er spesielt bekymret for at Justis- og politidepartementet (JD) kan åpne for at arbeid på elektriske anlegg blir tillatt for virksomheter som ikke har nødvendig kompetanse.

Forbundet oppfordrer alle distrikter og fagforeninger om å stille med minst én representant. For å få en oversikt over antall deltakere til markeringen, ber vi om at distriktene/fagforeningene sender inn en oversikt innen 28. april.

Oversikten sendes avdelingssekretær Christine Bar, christine.bar@elogit.no.

Hvis du vil lese mer om FKE-saken kan du gå til temasidene om FKE.

Relevante artikler

Vi har satt oss som mål å organisere mange flere innenfor IT-bransjen. Derfor søker vi nå etter en engasjert og dedikert person til stillingen som rådgiver IT.
Telenor velger å kvitte seg med over 100 ansatte, inkludert hele kundesentret på Rørvik nord i Trøndelag. EL og IT Forbundet reagerer på begrunnelsen som selskapet gir for oppsigelsene.
Kontoret er stengt fra 22. mars til 2. april.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.