Faktainformasjon om de nyeste EU-landene

Publisert: 21.02.13

– innholdet kan være utdatert

Rapportene gir en kort innføring i økonomi, næringsstruktur, arbeidsmarked og om partene i arbeidslivet i hvert enkelt land. Arbeidsledighetstall og andel fagorganiserte er også med i oversikten.

Landrapportene inneholder trolig ikke alt du trenger å vite om de nye EU-landene, men de gir et svært godt utgangspunkt for å forstå våre nye samarbeidspartnere i øst, skriver Fafo på Arbeidslivet.no.

Kort om Fafo Østforum

Fafo Østforum er en forskningsstøttet møteplass som gir deltakerne oppdatert kunnskap om virkningene av EU/EØS-utvidelsen i mai 2004.

Les mer om Fafo Østforum.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.