Fakkeltog for Liu Xiaobo

Publisert: 09.12.10

– innholdet kan være utdatert

I fjor samlet 5000 mennesker seg da president Obama mottok fredsprisen. Liu Xiaobo fortjener at minst like mange går i tog i år. Han sitter fengslet og har dessverre ikke mulighet til å motta prisen selv, men forhåpentligvis vil nyheten om alle menneskene som ønsket å hylle han nå fram til han og gi han styrke og mot.

– Sammen skal vi skape en verdig og stemningsfull markering av kampen for ytringsfrihet i Kina, skriver LO på sine hjemmesider.

Oslo, Trondheim og Kristiansand

Det arrangeres fakkeltog i forbindelse med fredsprisutdelingen i Oslo, Trondheim og Kristiansand den 10. desember.

I Oslo starter toget på Youngstorget klokken 18.00 og går til Grand Hotell. Fakler vil være tilgjengelig på Youngstorget.

I Trondheim er det oppmøte i Tordenskioldsparken kl. 19.00.

I Kristiansand er det oppmøte i øvre delen av Markensgaten, ved “Slottet” kl. 16.00.

Les mer og meld deg på på Amnesty sine hjemmesider.

Relevante artikler

På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.
EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.