Fafokonferansen 2011

Publisert: 17.02.11

– innholdet kan være utdatert

Tema for årets Fafo-konferanse er: Ny kamp om migrasjon, arbeidsliv og velferd – høyredreining i Europa?

Konferansen holdes på Oslo Kongressenter onsdag 2. mars 2011 fra 8.30 til 17.30.

Konservative partier og koalisjoner har inntatt stadig flere regjeringskontorer i Europa. Et nytt høyre tar tak i reformer av arbeidsliv og velferdsstater. Hva er det norske alternativet?

Fører det nye høyre bare en hardere reformpolitikk av kjent sosialdemokratisk merke eller skjer det en grunnleggende politisk endring? Fafo-konferansen gir deg ny innsikt i møte med norske og europeiske forskere. Vi drøfter hva som skjer i velferdsstaten, arbeidslivet, fagbevegelsen og innvandringspolitikken.

Les mer om konferansen, program og påmelding på fafo.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.