Færre i Sarpsborg, flere i Gjøvik

Publisert: 14.01.10

– innholdet kan være utdatert

Mandag kom meldingen om at Telenor legger ned en avdeling med 11 ansatte i Sarpsborg. Avdelingen jobber med salg av teleløsninger til mindre bedrifter. I løpet av et par år har Telenors avdelinge i byen blitt redusert fra 100 til 50 ansatte.

Tillitsvalgte har arbeidet for å få omgjort avgjørelsen, uten å få gjennomslag. Plasstilliltsvalgt for EL & IT-klubben, Vivi-Ann Olsen, uttaler til Sarpsborg Arbeiderblad at grunnlaget for avgjørelsen er mangelfull.

I motsetning til sorg i Sarpsborg er det glede ved Telenors Gjøvik-kontor. I forbindelse med omorganiseringen øker Telenor med 6 stillinger i Oppland.

De som mister jobben i Sarpsborg tilbys jobb i Gjøvik, men plasstillitsvalgt for både EL & IT Forbundet og Negotia mener det er lite sannsynlig at noen orker pendling eller flytting.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.