Euro-demonstrasjon i Polen

Publisert: 05.09.11

– innholdet kan være utdatert

Euro-demonstrasjonen faller sammen med det polske formannskapet i EU og det neste møtet mellom økonomi- og finansministrene (ECOFIN) og Den europeiske sentralbanken (ECB). Møtene skjer nettopp i Wroclaw 16. og 17. september og partene skal vurdere den økonomiske og finansielle krisen i EU.

Faglig protest

Målet med demonstrasjonen er å vise fagbevegelsen motstand mot angrepet på faglige rettigheter og kollektive forhandlinger og protestere mot innstrammingstiltak.

Ønsker 50 000 mennesker

DEFS håper det kommer rundt 50 000 demonstranter. For å nå dette tallet oppfordres det til mobilisering fra alle nasjonale fagforeningen og hovedsammenslutninger, spesielt fra Polen og alle naboland, Slovakia, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, etc.

Bygningsføderasjonen oppfordrer!

EFBWW – den europeiske bygnings- og trearbeiderføderasjon – håper det blir en betydelig representasjon fra tilsluttede medlemmer. Det er god tid for å arrangere deltakelse den 17. september og til å møte på OL-stadioen i Wroclaw.

EFBWW ber om at de forbund som skal delta i demonstrasjonen sender en melding om det.

Demonstrasjonen skal etter planen starte kl. 13.30.

Forklaring forkortelser
ETUC – den europeiske faglige samorganisasjon (European Trade Union Confederation).
DEFS – den europeiske faglige samorganisasjon.
EFBWW – europeiske føderasjon for bygnings- og trearbeidere.

Relevante artikler

189 forslag til endringer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK)

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.