ErgoGroup og EDB snakker sammen

Publisert: 04.06.10

– innholdet kan være utdatert

ErgoGroup eies av Posten, som igjen eies av staten/Samferdselsdepartementet. I EDB Business Partner er Telenor dominerende eier. Staten eier 54 prosent av Telenor.

Ifølge Aftenposten omsatte ErgoGroup og EDB for over 12 milliarder kroner i fjor og nærmer seg omsetningen til Atea på +14 milliarder kroner. Atea er Norges største IT-selskap.

Både ErgoGroup og EDB har vært aktive kjøpere av andre IT-selskaper de siste årene. Samtidig er de to selskapene konkurrenter på en del områder og har overlappende funksjoner. Blir det en fusjon, eller en annen løsning, er det stor sannsynlighet for at det blir effektiviseringer og kutt.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.