Erasmus for alle

Publisert: 24.11.11

– innholdet kan være utdatert

Erasmus for alle gjelder for både private og offentlige institusjoner innenfor utdanning, opplæring, idrett og kultur. Formålet er at ungdom skal få muligheten til å lære i utlandet. Så mange som 5 millioner vil i perioden 2014 til 2020 kunne delta og gjelder for alle og ikke bare universitetsstudenter.

For perioden 2014 til 2020 foreslår EU-kommisjonen å bruke 19 milliarder Euro på programmet. Noe som er en økning på 70 prosent fra tidligere budsjett.

Av de 5 millionene vil 3 millioner være studenter og elever i videregående utdanning og opplæring. Studenter som tar master på fulltid kan også få studielån gjennom ordningen.

Les mer på Erasmus for alle sin hjemmeside

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.