EPSU-kongressen i gang

Publisert: 20.05.14

– innholdet kan være utdatert

EPSU holder sin niende kongress i Toulouse, Frankrike fra 20. til 23. mai 2014.

Kongressen skal diskutere og vedta EPSUs politikk for å fremme kvalitetoffentlige tjenester, styrke rettighetene til de offentlige ansatte og kjempe mot innstrammingspolitikken som har vært en trussel for offentlige tjenester og offentlige tjenestemenn i de fleste europeiske land.

Ny ledelse

EPSU-kongressen samler mer enn 500 fagforeningstillitsvalgte fra 46 ulike land. Delegatene skal også vedta endring i EPSUs ledelse. Både president Anne Marie Perret og generalsekretær Carola FischbachPyttel går av med pensjon. 

Annelie Nordström fra Kommunal i Sverige er kandidat til presidentvervet  og Jan Willem Goudriaan, nåværende assisterende generalsekretær, er kandidat til generalsekretær.

Følg kongressen på kongressiden, Facebook og Twitter

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.