EPSU-kampanje for skattebetaling

Publisert: 05.11.12

– innholdet kan være utdatert

Rettferdig skatt (Tax Justice) er ett av fagbevegelsens alternativer til den toppstyrte kuttpolitikken og innskrenkning som skjer i Europa. Årlig taper EU tusen milliarder Euro på grunn av skattesnyteri og –unndragelse.

Skatteinntekter er viktig for at EU-landenes regjeringer skal kunne håndtere underskudd, gjeld og opprettholde offentlige tjenester.

Dessuten er rettferdig skatt viktig for å få alle til å bidra og for å gjenvinne innbyggernes tillit. EPSU mener derfor det er lønnsomt å øke satsingen på skatteetatene i stedet for å redusere antall ansatte.

EPSU-kampanjen starter i høst og skal vare fram til valget på nytt Europaparlament i 2014.

Les mer på EPSUs nettside.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.