Enighet med Neisa

Publisert: 10.10.16

– innholdet kan være utdatert

Mandag ble partene enige om å gjøre IKT-overenskomsten gjeldende i virksomheten. Det betyr at en lang prosess nå endelig er over, og at onsdagens mekling avlyses.

– Våre medlemmer som hadde mange års opptjening i AFP-ordningen før konkursen i Nordoc Services er nå sikret sine rettigheter. Flere av de var i en situasjon der de hadde mistet alle muligheter tilå gå av med AFP uten denne enigheten, sier Torbjørn Sundal, forbundssekretær i EL og IT Forbundet.

EL og IT Forbundet er fornøyd med enigheten.

– Jeg tror jeg har mange medlemmer med meg når jeg sier at dette har vært en god dag for oss, sier Sundal.

 

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.