Enige om nye permitteringsregler

Publisert: 28.01.14

– innholdet kan være utdatert

Både LO og NHO har den siste tiden fått mange tilbakemeldinger om at NAV overprøver partene lokalt når disse er enige om at det er grunnlag for permitteringer.

Konsekvensen er at mange ansatte permitteres fra virksomhetene, men nektes dagpenger. Problemet har oppstått i alle bransjer og i alle deler av landet.

Ble enige med Eriksson

LO og NHO hadde derfor i går ettermiddag et møte med arbeidsminister Robert Eriksson. Partene ble enige om “nye” regler med virkning fra førstkommende mandag.

– Vi er veldig fornøyd med at arbeidsminister Robert Eriksson så klart gir uttrykk for at NAVs praksis er for streng, og at praksisen skal endres, sier 1. nestleder Tor-Arne Solbakken, som representerte LO på møtet.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.