Energistudenter vil til fornybar

Publisert: 21.11.12

– innholdet kan være utdatert

TNS Gallup har på oppdrag fra Energi Norge utført en undersøkelse blant elkraftstudenter på flere høgskoler, Energi og miljø ved NTNU, Fornybar energi ved Universitetet i Agder og Miljøfysikk og fornybar energi ved Universitetet for miljø og biovitenskap.

Interessen for fornybar energi er høyere blant studentene ved Universitetet for miljø og biovitenskap (91%), enn blant studentene ved NTNU (73%) og Høgskolestudentene(46%).

– Fornybarnæringen trenger mange kloke hoder fremover. Denne undersøkelsen viser helt tydelig at potensialet vårt for rekruttering er svært godt og at det nytter å være til stede der hvor studentene er, sier Christine Meling, gruppeleder for forskning og utdanning i Energi Norge.

Les mer på energinorge.no.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.