Energistudenter vil til fornybar

Publisert: 21.11.12

– innholdet kan være utdatert

TNS Gallup har på oppdrag fra Energi Norge utført en undersøkelse blant elkraftstudenter på flere høgskoler, Energi og miljø ved NTNU, Fornybar energi ved Universitetet i Agder og Miljøfysikk og fornybar energi ved Universitetet for miljø og biovitenskap.

Interessen for fornybar energi er høyere blant studentene ved Universitetet for miljø og biovitenskap (91%), enn blant studentene ved NTNU (73%) og Høgskolestudentene(46%).

– Fornybarnæringen trenger mange kloke hoder fremover. Denne undersøkelsen viser helt tydelig at potensialet vårt for rekruttering er svært godt og at det nytter å være til stede der hvor studentene er, sier Christine Meling, gruppeleder for forskning og utdanning i Energi Norge.

Les mer på energinorge.no.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.