En verdig bisettelse

Publisert: 05.08.11

– innholdet kan være utdatert


Kirken var prydet med uttallige kranser, bårebuketter og blomsterbuketter. Helt i Toves ånd, som elsket blomster og prydet hjemmet og hytta med grønne planter, friske stilkblomster og villblomster.

 

Forbundet godt representert

Forbundet var godt representer fra både hovedkontoret og fra ytre organisasjon. Forbundets leder var 1 av 3 som holdt minnetale ved båren.

– Tove begynte som administrasjonssekretær 1. mars 2001 og fra da av startet et godt samarbeid og kameratskap mellom meg og henne som har beriket mitt liv og min arbeidsdag. Hun var blid, hjelpsom og hadde et glimt i øyet – arbeidet ble kombinert med mye latter og spøk. Tove var også en berikelse for hele fellesskapet på kontoret. Det er tungt å tenke på at vi ikke lenger skal oppleve Toves smittende latter, gode replikker og at en god venn og kollega ikke lenger er i blant oss.

Sorgen over hennes bortgang er stor – det er ufattelig at hun ikke lenger er i blant oss, sa forbundsleder Han O. Felix bl.a i sin minnetale.

Justisministeren deltok

Justisminister Knut Storberget minnet om at hatet og brutaliteten rammet Norge 22. juli, men at dette hatet er møtt med omsorg, samhold og varme.

Justisministeren hilste fra hele regjeringen med disse ordene:

– Vi er her, sammen med dere.

Storberget ga også uttrykk for et ønske om at politikerne fortsatt skal kunne ferdes ute blant vanlige folk, uten for mye sikkerhet rundt seg.

– Jeg ønsker meg fortsatt et åpent demokrati med små forskjeller,  hvor jeg og familien kan møte medborgere på torget for å kjøpe juletre, sa Storberget, og viste til at nettopp Tove og hennes mann gjorde det.

Minnet sitt felles liv

De siste minneordene ved båren ble holdt av Toves mann. Han holdt en gripende, personlig og ærlig tale. Han fortalte om deres felles liv og opplevelser og hvordan Tove med sine egenskaper hadde tilført ham glede, latter, varme og impulsivitet.

Relevante artikler

Etter tre dager med forhandlinger ble EL og IT Forbundet og Fornybar Norge enige.
Kl. 1800. torsdag 23. mai brøt EL og IT Forbundet forhandlingene med Abelia om IKT-overenskomsten.
Dersom meklingen mellom EL og IT Forbundet og NHO Elektro ikke fører fram skal det streikes i disse bedriftene.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.