Elektrofirmaet Profitek konkursbegjært

Publisert: 26.06.13

– innholdet kan være utdatert

Ifølge bostyrer Gunnar Haahjem i Bergen tingrett har Sparebanken Vest tatt pant i samtlige eiendeler. Profitek har ikke hatt noen juridiske forpliktelser til andre leverandører, og disse har levert til Profitek uten noen form for sikkerhet.

Krav fra forbundet

Ett av kravene er fra EL & IT Forbundet, som ikke har fått innbetalt fagforeningskontingenten fra fra Profitek-ansatte, til tross for at den er trukket fra lønningene deres, skriver Bergens Tidende.

Solgt til nytt selskap

Sparebanken Vest har solgt de pantsatte eiendelene for 95,8 millioner kroner til det nyopprettede selskapet Oneco Technologies, som også overtar nærmere 550 tidligere Profitek-ansatte.

Sparebanken har dermed realisert sine verdier i boet.

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.