El-samarbeid med Palestina

Publisert: 30.06.11

– innholdet kan være utdatert

En delegasjon fra EL & IT Forbundet besøker denne uka Vestbredden. Formålet er å konkretisere samarbeidet med fagforeningen i det palestinske distribusjonsselskapet Northern Electricity Distribution Co (Nedco).

Nedco har 356 ansatte og arbeider blant annet med å vedlikeholde strømnettet på Vestbredden. Ulykkesstatistikken blant montørene er lite hyggelig lesning, og det er bakgrunnen for at samarbeidet vil fokusere på helse, miljø og sikkerhet, opplyser Terje Kalheim fra LOs internasjonale avdeling, som følger delegasjonen under besøket på Vestbredden til frifagbevegelse.no.

Samarbeidsavtalen mellom EL & IT Forbundet og Nedco-fagforeningen skal etter planen formaliseres i løpet av høsten.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.