El-samarbeid med Palestina

Publisert: 30.06.11

– innholdet kan være utdatert

En delegasjon fra EL & IT Forbundet besøker denne uka Vestbredden. Formålet er å konkretisere samarbeidet med fagforeningen i det palestinske distribusjonsselskapet Northern Electricity Distribution Co (Nedco).

Nedco har 356 ansatte og arbeider blant annet med å vedlikeholde strømnettet på Vestbredden. Ulykkesstatistikken blant montørene er lite hyggelig lesning, og det er bakgrunnen for at samarbeidet vil fokusere på helse, miljø og sikkerhet, opplyser Terje Kalheim fra LOs internasjonale avdeling, som følger delegasjonen under besøket på Vestbredden til frifagbevegelse.no.

Samarbeidsavtalen mellom EL & IT Forbundet og Nedco-fagforeningen skal etter planen formaliseres i løpet av høsten.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.