EL og IT-uka ga god medlemsvekst

Publisert: 03.10.19

– innholdet kan være utdatert

Forbundets satsing på ei årlig verveuke har gode resultater. Det gjelder både i nye medlemmer og engasjementet ute i organisasjonen.

I EL og IT-uka ble gjennomført i uke 38, og det er registrert 141 nye medlemmer. Det er over 80 flere enn på ei gjennomsnittlig uke.

– Nå skal vi ta dem godt i mot, sier forbundets nestleder Vidar Hennum.

Hennum berømmer medlemmer og tillitsvalgte for at forbundet vokser. Per 30. september er det 2 616 nye medlemmer og medlemstallet per samme dato er 38 940.

– Verving er noe av det viktigste vi gjør for å ivareta våre medlemmer fordi vår gjennomslagskraft øker med medlemsveksten, sier Hennum.

Viktig medlemsfordel

Gjennom tariffavtaler og hovedavtaler får våre medlemmer rettigheter som er bedre enn det lovverket sikrer. Det gjelder blant annet retten til å forhandle om lønn, 37,5 timers arbeidsuke, kompetanseutvikling, ekstra ferie og avtalefestet pensjon fra 62 år.

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.