EL og IT Forbundet kartlegger brakkeforholdene blant sine medlemmer

Publisert: 23.02.20

Vi gjennomfører en kartlegging av brakkeforholdene blant våre medlemmer.

Alle som jobber på et anlegg eller en byggeplass har krav på skikkelige spise-, skifte- og sanitærforhold. Det er regulert i forskrifter og delvis i tariffavtaler. Vi opplever likevel at brakkeforholdene på våre arbeidsplasser i mange tilfeller er utilfredsstillende. Det kan for eksempel være at det mangler separate sanitærrom med egne innganger for begge kjønn.

Kartleggingen gjøres blant et utvalg på rundt 7400 av våre medlemmer fra de mest relevante tariffavtalene i denne sammenhengen. Den gjøres ved hjelp av spørreskjemaverktøyet SurveyXact, som sender ut en epost med lenke til spørsmålene til respondentene.

Resultatene offentliggjøres på våre nettsider i løpet av mars.

Slik ser kartleggingen ut på mobilen:

 

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.