EL & IT på Sykehuset Østfold

Publisert: 06.11.12

– innholdet kan være utdatert

I Østfold bygges det et helt nytt sentralsykehus som skal betjene hele fylket og erstatte flere av dagens lokale sykehus. Bare Moss vil beholdes etter at det nye sykehuset på Kalnes står klart.

Nybygget er plassert sentralt i fylket tett inntil E6 ved Sarpsborg. Bygget er på hele 82 500m2 og vil fremstå som et av norges største og mest moderne sykehus når det står ferdig i 2016.

Heis og SDAnlegg og automasjon

ThyssenKrupp er tildelt kontrakten for heisaneleggene på sykehuset. Anlegget består av totalt 14 sengeheiser, 2 akutt heiser, 5 vare- og personheiser, hvorav 1 sterilheis, og 1 personheis i utvendig trappehus.

Schneider Electric Building Norway AS har fått kontrakten for SD-anlegg og automasjon på Østfolds største bygg.

Storkontrakt til Bravida

Bravida har fått kontrakten på det elektriske anlegget på sykehuset Østfold. Kontrakten omfatter levering og montering av elektriske anlegg, UPS, brannalarm, datagulv, IKT-kabling og utvendige el-installasjoner til det nye sykehuset.

Kontraktsverdien er på omtrent 300 millioner kroner.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.