EL & IT-medlem løp ett døgn

Publisert: 24.11.14

– innholdet kan være utdatert

Vi omtalte Stordalen på forbundets Facebook-side før helgens løp og sendte også ut en informasjon om ultraløpet og innsamlingen av penger. 

Thomas Stordalen er opprinnelig fra Kongsberg, men arbeider og bor i Oslo. Til daglig er han teamleder i Sykehuspartner, som nylig ble etablert som et selvstendig helseforetak. Sykehuspartner leverer  IT-tjenester til sykehusene på Sør- og Østlandet. 

Det er imponerende at Stordalen løp 142,5 kilometer etter at han startet med løping for kun 20 måneder siden. Nå er han “hekta” og han startet oppkjøringen til 24-timersløpet i februar. Siden da har han løpt rundt 150 kilometer i uken og tatt av 10 kilo de siste månedene for å være best mulig forberedt til styrkeprøven.

I dag er løpet omtalt i på Nettverks hjemmeside. Nettverk bekrefter at det er samlet inn penger via kolleger og andre givere, men det var i skrivende stund ukjent hvilket beløp.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.