Ekstremværet “Frida” og skademelding

Publisert: 07.08.12

– innholdet kan være utdatert

Når du ringer 02300 kan du velge at vi skal ringe deg tilbake. Vi ringer deg tilbake så fort som mulig og du beholder din plass i køen.
 
Husk at du også kan melde skade på nett
Logg inn i Forsikringstjenesten for å melde skade
Har du nettbank hos oss kan du også melde skade herfra.
 
Ventetid ved reparasjon
Når mange skader inntreffer i et lite område vil det bli stort press på de lokale reparasjonsfirmaene. Dette betyr at det dessverre kan ta noe lengre tid enn normalt å utbedre skadene. Vi gjør vårt beste for å hjelpe våre kunder så raskt som mulig. 
 
Tips: Få dine kjæreste eiendeler opp av vannet så fort som mulig
Prøv å få så mange som mulig av verdifulle og kjære eiendeler opp av vannet slik at de kan tørke. På denne måten blir skadene mindre og det kan være mulig å redde flere gjenstander.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.