EDB og ErgoGroup blir EDB ErgoGroup ASA

Publisert: 07.06.10

– innholdet kan være utdatert

Foreløpige analyser viser at sammenslåingen betyr effektivisering, mao reduksjon av kostnader. Analysen sier også at ansatte i de to selskapene skal ha like jobbmuligheter, men det blir reduksjoner av ansate i overlappende funksjoner, som det heter i pressemeldingen.

Anbefaler ja

EDB_Logo_150-122

Styrene i EDB og ErgoGroup anbefaler eierne å si ja til sammenslåingen for å etablere et ledende nordisk IT-selskap. Fusjonen skal godkjennes av generalforsamlingene og av Konkurransetilsynet.

I Oslo

Hovedkontoret skal ligge i Oslo og konsernet skal

 

ledes av Terje Mjøs, som i dag er konsernsjef i ErgoGroup. Arve Johansen, styreformann i EDB, blir styreformann i EDB ErgoGroup.

Eierskap

Aksjonærene i EDB skal eie 53 prosent av det nye konsernet, hvorav Telenor får en andel på 27,2 prosent. ErgoGroup er heleid av Posten, men får etter fusjonen en eierandel på 47 prosent.

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
The Electricians’ and IT Workers’ Union has submitted demands on several fronts.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.