E-postaksjon for suspenderte energiansatte

Publisert: 30.08.12

– innholdet kan være utdatert

De suspenderte arbeiderne er medlemmer og tillitsvalgte i Zimbabwe Energy Workers Union (ZEWU), et fagforbund tilsluttet den globale fagorganisasjonen IndustriALL, melder LabourStart.

Ledelsen i ZESA prøver å sette til side en økning i de elendige lønningene som ble oppnådd gjennom voldgiftsdom. De suspenderte arbeiderne er tilbudt gjeninnsetting hvis ZEWU aksepterer at lønningene ikke settes opp likevel. Selskapet har trenert høringer samtidig som ledelsen har utøvd sterkt press på arbeiderne.

ZEWUs president og styremedlem i IndustriALL, Angeline Chitambo, er blant de suspenderte.

Delta i e-postaksjonen som er rettet mot ZESAs administrerende direktør, Mr J. Chifamba.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.