Drept i Telenor-butikk

Publisert: 31.01.12

– innholdet kan være utdatert

Tre andre mennesker skal ha blitt såret.

Ifølge visepresident i Telenor Group, Tor Odland, kom flere menn på motorsykler og åpnet ild både inne og utenfor utsalgsstedet.

Angrepet i dag er det andre på en måned mot en av Telenors franchise-butikker i Pakistan. Forrige angrep skjedde lille julaften og da to drept og  to andre hardt skadd.

Satser i Pakistan

Telenor har satset stort i Pakistan og har nesten 27 millioner mobilkunder. Kontantkort og abonnement blir solgt gjennom 150 000 forhandlere og rundt 2 500 av disse der franchisedrevne butikker. Telenor har over 3 000 ansatte i Pakistand.

Les mer i VG.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.