Drept i Telenor-butikk

Publisert: 31.01.12

– innholdet kan være utdatert

Tre andre mennesker skal ha blitt såret.

Ifølge visepresident i Telenor Group, Tor Odland, kom flere menn på motorsykler og åpnet ild både inne og utenfor utsalgsstedet.

Angrepet i dag er det andre på en måned mot en av Telenors franchise-butikker i Pakistan. Forrige angrep skjedde lille julaften og da to drept og  to andre hardt skadd.

Satser i Pakistan

Telenor har satset stort i Pakistan og har nesten 27 millioner mobilkunder. Kontantkort og abonnement blir solgt gjennom 150 000 forhandlere og rundt 2 500 av disse der franchisedrevne butikker. Telenor har over 3 000 ansatte i Pakistand.

Les mer i VG.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.