Direktesending fra nordisk arbeiderkongress

Publisert: 10.11.14

– innholdet kan være utdatert

Arbeiderkongressen avholdes hvert 4 år. Kongressen åpner tirsdag 11. november kl. 13:00 og avsluttes onsdag 12. november kl. 12:15. 

SAMAKs leder, statsminister og partileder for de svenske Sosialdemokratene, Stefan Löfven, vil åpne Arbeiderkongressen. Fra Norge deltar leder av Arbeiderpartiet Jonas Gahr Støre og LO-leder Gerd Kristiansen sammen med ledelsen i Arbeiderpartiet og LO. Danmarks statsminister Helle Thorning-Schmidt deltar – og vil innlede om Nordens rolle i Europa.

Les mer om kongressen på LO hjemmeside.

Noen av høydepunktene under kongressen:
  • Framleggelsen av sluttrapporten for NordMod2030.no et forskningsprosjekt som har studert den nordiske modellens utfordringer fram mot 2030.
  • Innledninger ved de nordiske partilederne
  • Debatt om sosial dumping mellom de nordiske LO-lederne.

Les hele programmet

Du kan delta i debatten ved å bruke #SAMAK14 på sosiale medier. 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.