Digitalt streikebryteri?

Publisert: 02.03.10

– innholdet kan være utdatert

– Vi vil på ingen måte godta denne typen digitalt streikebryteri. Forbundet har kontaktet sitt søsterforbund i England for å unngå en slik situasjon, sier forhandlingsleder i EL & IT Forbundet Jan Olav Andersen.

Det er varslet streik i Logica Oil & Gas i Stavanger fra 6.mars, etter at det ble brudd i meklingen. EL & IT Forbundet frykter at bedriften vil omdirigere telefon og datatrafikken, som i dag går til Logica Oil & Gas i Stavanger, til sin avdeling i Wales hvis det blir streik i Stavanger.

Logica Oil & Gas driver Staoils helpdesk som svarer på, eller sørger for at spørsmål blir besvart fra alle land. Helpdesken er delt i to, en i Stavanger og en i Wales. Hvis det blir streik i Norge er det mulig at telefonene i Norge kan omdirigeres. Helpdesken i Wales vil naturlig nok ha problemer med å besvare henvendelser på norsk.

Daglig leder i Logica Oil & Gas, Jørgen Espeland, sier til LO-Aktuelt at de jobber for å få til en god løsning for alle parter og har ikke lyst til å kommentere saken utover dette.

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
The Electricians’ and IT Workers’ Union has submitted demands on several fronts.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.