– Delta i LOs medlemsdebatt

Publisert: 06.07.16

– innholdet kan være utdatert

Stortingsvalget avgjør hvem som skal styre Norge de neste fire årene. Da er det viktig å vite hvilke partier som støtter de sakene vi synes er viktig.

Hvilke partier vil reversere endringene i arbeidsmiljøloven som øker bruken av midlertidig ansettelser? Hvem har den beste politikken for å benytte vår kompetanse innen IKT, installasjon og fornybar energi til å skape full sysselsetting og bærekraftig utvikling?

– Vi vil ha ærlige svar på det vi lurer på om partienes politikk. I tillegg tro jeg at partiene påvirkes av det Norges største arbeidstakerorganisasjon spør om. Det er derfor ingen overdrivelse å si at spørsmålene legger føringer for hva som blir viktig for partiene i neste stortingsperiode, sier Jan Olav Andersen, leder i EL og IT Forbundet. 

Fristen for å sende inn innspill i medlemsdebatten er 31. desember 2016. De endelige prioriteringene gjøres av LO-kongressen i mai 2017. Les mer på lo.no.

Hvordan kan du delta i debatten?

  • Du kan delta ved å sende inn et avkrysningsskjema via denne siden.
  • Ved å sende inn din mening til epostadressen debatt@lo.no
  • Eller ved å sende inn debatt <din mening> på SMS til tlf.nr. 2030

Hvordan behandler LO svaret ditt?

Ved å delta i debatten gir du uttrykk for din mening om hva som skal være LOs viktigste krav til politikerne. Debatten blir oppsummert i en liste over de 10 viktigste sakene som LO-medlemmene er opptatt av.

Februar 2017: Svarene oppsummeres på LOs representantskapsmøte.

Mai 2017: LO-kongressen tar stilling til disse og andre innsendte forslag fra forbund og fylkesorganisasjoner.

Etter kongressen spør LO de politiske partiene om hva de mener om de spørsmålene som LO-medlemmene er opptatt av. Deretter offentliggjør LO hva de politiske partiene mener om de spørsmålene som er viktigst for oss.

Alle som deltar i debatten blir holdt løpende orientert om utviklingen i medlemsdebatten gjennom et eget nyhetsbrev.

Les mer her: http://www.lo.no/Medlemsdebatten/Om-debatten/

Relevante artikler

Tidligere forbundsleder og tidligere distriktssekretær i Vestfold og Telemark ble hedret på kameratkvelden under landstariffkonferansen i Sandefjord onsdag kveld.
Avvikende åpningstider i mars og april 2022
Med nye nettsider kommer også nye strukturer, noe som kanskje gjør navigasjonen litt uvant. Her har vi laget en grov oversikt over hvor du finner forskjellig innhold, med utgangspunkt i hovedmenye.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.