Delta i LOs medlemsdebatt!

Publisert: 24.10.12

– innholdet kan være utdatert

Partienes svar skal være klare før stortingsvalget i september 2013.

Godt synlig

Debatten er synlig mer enn noen gang; via LOs nettside, forbundenes nettsider, gjennom fagbladene, Twitter, Facebook og andre sosiale medier. På forbundets Facebook-side er det en app som du kan klikke på for å komme til debatten. Med andre ord; det er ingen grunn til å si at muligheten for aktiv deltakelse er utilgjengelig!

Slik deltar du
  • Du kan delta ved å sende inn et avkrysningsskjema fra disse sidene.
  • Ved å bruke LINK skjemaet som sendes ut gjennom LOs fagblader.
  • Ved å sende inn din mening til epostadressen debatt@lo.no
  • Eller ved å sende inn debattpå SMS til tlf.nr. 2030

Du kan også delta i debatten ved å bruke innloggingsfunksjonen til Facebook. Da vil du kunne komme med dine synsnspunkter og debattere fortløpende med andre LO-organiserte.

Velg favorittinnlegg

Den første uken var 500 medlemmer inne på debattsiden for å engasjere seg, eller de gikk inn på debattsiden via Facebook. Ønsker du å linke opp eller dele innlegg på et sosialt nettsted, trykker du på Twitter-ikonet for det enkelte innlegg. Der ligger en URL direkte til det enkelte forslag.

Hold EL & IT på topp!

På debattsiden kan du forøvrig følge med på innlegg etter kategori, toppinnlegg, hvilket fylke som har størst aktivitet – eller hvilket forbund som er mest aktivt. Per nå ligger EL & IT Forbundet på en fjerde plass etter Fagforbundet, Handel og Kontor og Fellesforbundet. Den rekkefølgen kan endres om dere blir med i debatten!

Personvern og anonymitet

Du velger selv om svaret ditt skal publiseres på internettsiden eller ei. Alle må imidlertid oppgi navn, adresse og forbund når man sender inn skjemaet. Dette bl.a. for å kunne verifisere om du er medlem i et LO-forbund. Dersom du sender inn papirskjema vil ikke svarene dine bli publisert.

Hva skjer med svarene

Ved å delta i debatten gir du din mening om hva som skal være LOs viktigste krav til politikerne. Debatten blir oppsummert i en liste over de 10 viktigste sakene som LO-medlemmene er opptatt av. Resultatet av medlemsdebatten blir lagt frem for LOs høyeste organ LO-kongressen 3. – 7. mai 2013. Kongressen vil ta stilling til disse og andre innsendte forslag fra forbund og fylkesorganisasjoner. Etter kongressen vil LO spørre de politiske partiene om hva de mener om de spørsmålene som LO-medlemmene er opptatt av. Deretter vil vi orientere om hvor de politiske partiene står i disse sakene.

Relevante artikler

Vi har satt oss som mål å organisere mange flere innenfor IT-bransjen. Derfor søker vi nå etter en engasjert og dedikert person til stillingen som rådgiver IT.
Telenor velger å kvitte seg med over 100 ansatte, inkludert hele kundesentret på Rørvik nord i Trøndelag. EL og IT Forbundet reagerer på begrunnelsen som selskapet gir for oppsigelsene.
Kontoret er stengt fra 22. mars til 2. april.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.