Buskerud verva flest!

Publisert: 16.02.11

– innholdet kan være utdatert

– Det var en spennende konkurranse. Lenge var det Nordland som utpekte seg som det beste vervedistriktet. Nå på slutten gjorde Buskerud en kjempeinnsats og kan innkasserer seieren. De ligger hele 1,2 prosent foran Agder som er en god nummer to i konkurransen, sier nestleder Vidar Hennum.

Vervekonkurransen for distriktene har gått fra 1. september 2010 til 31. januar 2011.

I tillegg til at de tre gjestene fra Buskerud får være med landsmøtet får de også være med landsmøtefesten på lørdag kveld.

– Vi ønsker gjestene fra Buskerud hjertelig velkommen og gratulerer distriktet med en kjempesinnsats som ga seier, sier Hennum.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.