BTI-kongress i Thailand

Publisert: 02.12.13

– innholdet kan være utdatert

Kongressen representerer 340 fagforeninger/forbund i 132 land og det skal blant annet vedtas en handlingsplan for perioden 2014 – 2017.

Delegatene skal også velge ny ledelse, som innbefatter verdensrådet, leder og to nestledere, generalsekretær og revisorer. Les mer på kongressens svenske nettside.

I løpet av kongressdagene 1. 5. desember skal regionale og internasjonale kvinnekomiteer møtes og diskutere konkrete planer og agendaer innenfor verdensføderasjonen.

Kongressen består av 650 delegater, og inkludert observatører, tolker og gjester, er det 850 tilstede.

EL & IT Forbundet er representert med forbundsleder Hans O. Felix, forhandlingsleder Jan Olav Andersen og forbundsstyremedlem Kjetil Torbjørnsen.

Kongressprogrammet.

Relevante artikler

Forhandlingene på Stortinget har forbedra det opprinnelige forslaget fra regjeringa, men ved å heve aldersgrensene fratas nå flere muligheten til en verdig avgang fra arbeidslivet.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær innen installasjonsområdet i forhandlingsavdelingen.
På forbundskontoret er det ledig en stilling som forbundssekretær i forhandlingsavdelingen med ansvar for tariffavtalene innen energi- og Spekterområdet.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.