BTI-kongress i Thailand

Publisert: 02.12.13

– innholdet kan være utdatert

Kongressen representerer 340 fagforeninger/forbund i 132 land og det skal blant annet vedtas en handlingsplan for perioden 2014 – 2017.

Delegatene skal også velge ny ledelse, som innbefatter verdensrådet, leder og to nestledere, generalsekretær og revisorer. Les mer på kongressens svenske nettside.

I løpet av kongressdagene 1. 5. desember skal regionale og internasjonale kvinnekomiteer møtes og diskutere konkrete planer og agendaer innenfor verdensføderasjonen.

Kongressen består av 650 delegater, og inkludert observatører, tolker og gjester, er det 850 tilstede.

EL & IT Forbundet er representert med forbundsleder Hans O. Felix, forhandlingsleder Jan Olav Andersen og forbundsstyremedlem Kjetil Torbjørnsen.

Kongressprogrammet.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.