Bryter Hovedavtalen

Publisert: 14.02.13

– innholdet kan være utdatert

12 ansatte ved 1888 Værsågod! AS i Steinkjer mister jobben. Salomonsen mener at bedriften har vedtatt nedleggelse av virksomheten uten forutgående drøftinger med de tillitsvalgte.

– Dette er et 100 prosent bevisst brudd på Hovedavtalen og en kynisk bruk av innleie. Nå står ni av de ansatte, alle innleide, rettighetsløse og uten jobb fra 1. mars, sier Salomonsen til Nettverk, som har meldt saken inn til EL & IT Forbundet, som nå i første omgang må be om et møte med arbeidsgiverorganisasjonen Virke.

Les hele saken i Nettverk.

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.