Bryt med høyrepolitikken

Publisert: 26.04.16
(Endret: 07.03.22)

– innholdet kan være utdatert

Årets 1. mai vil brukes for å sette søkelyset på arbeidsledighet og de tiltak som kan settes i verk for å morvirke den stadig økende ledigheten. LO peker spesielt på tiltak mot ungdom, mot utsatte bedrifter og  langsiktige tiltak for å stimulere til grønn omstilling og nye arbeidsplasser.

Talere

Forbundsleder Jan Olav Andersen vil tale i Larvik og Horten. Ungdomssekretæren i EL og IT Forbundet, Dagfinn Svanøe vil holde appell i Arendal.

Fra LO-ledelsen vil Gerd Kristiansen være i Oslo, Tor-Arne Solbakken på Hamar, Hans-Christian Gabrielsen i Bergen, Peggy Hessen Følsvik i Rørvik, Are Tomasgard i Haugesund og Sauda, Terje Olav Olsson på Lillehammer, Trude Tinnlund i Mo i Rana og Renee Rasmussen i Florø.

1. mai aksjon for flyktninger

Tradisjonen tro har Norsk Folkehjelp en egen innsamlingsaksjon i forbindelse med 1. mai. I år er temaet "Folk forandrer verden, vi står sammen med folk på flukt.

For å bidra til aksjonen kan man sende sms 1.mai til 2160, sende valgfritt beløp på Vipsnummer 10145 eller sette inn på konto 9001.08.76000.

Les mer på LOs hjemmeside og Norsk Folkehjelp sin hjemmeside.

Relevante artikler

EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.
Livesending fra dagskonferanse med temaet «Pensjonsordningene – fra Folketrygden til tjenestepensjoner og AFP».
EL og IT Forbundet ønsker et totalforbud mot bemanningsbransjen, men forslagene som regjeringen har sendt på høring er allikevel et stort og positivt skritt i riktig retning.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.