Bryt med høyrepolitikken

- innholdet kan være utdatert

Årets 1. mai vil brukes for å sette søkelyset på arbeidsledighet og de tiltak som kan settes i verk for å morvirke den stadig økende ledigheten. LO peker spesielt på tiltak mot ungdom, mot utsatte bedrifter og  langsiktige tiltak for å stimulere til grønn omstilling og nye arbeidsplasser.

Talere

Forbundsleder Jan Olav Andersen vil tale i Larvik og Horten. Ungdomssekretæren i EL og IT Forbundet, Dagfinn Svanøe vil holde appell i Arendal.

Fra LO-ledelsen vil Gerd Kristiansen være i Oslo, Tor-Arne Solbakken på Hamar, Hans-Christian Gabrielsen i Bergen, Peggy Hessen Følsvik i Rørvik, Are Tomasgard i Haugesund og Sauda, Terje Olav Olsson på Lillehammer, Trude Tinnlund i Mo i Rana og Renee Rasmussen i Florø.

1. mai aksjon for flyktninger

Tradisjonen tro har Norsk Folkehjelp en egen innsamlingsaksjon i forbindelse med 1. mai. I år er temaet «Folk forandrer verden, vi står sammen med folk på flukt.

For å bidra til aksjonen kan man sende sms 1.mai til 2160, sende valgfritt beløp på Vipsnummer 10145 eller sette inn på konto 9001.08.76000.

Les mer på LOs hjemmeside og Norsk Folkehjelp sin hjemmeside.