Brobyggerne: En podcast om arbeidsliv, samfunn og politikk

Publisert: 08.10.19
(Endret: 07.03.22)

– innholdet kan være utdatert

På mange måter en jakt etter den mest solide broen inn i fremtiden. For at samfunnet vårt skal fungere trenger vi brobyggere. Noen bygger fysiske broer for å knytte samfunn sammen. Andre bygger bro mellom ulike politiske standpunkt, mellom mennesker og organisasjoner, med lik effekt: slik at samfunn kan fungere. I podcast-serien møter du spennende mennesker som har en historie og fortelle, med én ide om hva som skal til.

Frode Janborg og Frode Ersfjord er to nysgjerrige karer som til daglig jobber i fagbevegelsen. De reiser rundt for å lære mer om hva som skal til for at samfunn skal fungere, og hvem er det som gjør at det fungerer?

Frode og Frode mener at den norske modellen er det beste eksemplet på ingeniørkunst. Det handler om å treffe folk som bygger bro. Hvordan kan to politikere som i utgangspunktet er uenige i alt – bygge broer for et bedre samfunn?

Møt politikere, næringslivsledere, forfattere, fagforeningsledere og vanlige folk i en 15 minutters samtale om den norske modellen, ulikhet og likhet – og kanskje litt om fotball.

«Brobyggerne» er en dannelsesreise som på en nær og lun måte skal gjøre oss litt klokere på hvorfor ting er som de er, hvordan har det blitt sånn – og hva må det jobbes med framover?

Hør podcasten her eller der du ellers finner favorittpoddene dine! 

Relevante artikler

EL og IT Forbundet er kritisk til mange av regjeringas forslag til endringer i pensjonssystemet. Les vårt innspill fra høringa i Stortingets arbeids- og sosialkomite.
Livesending fra dagskonferanse med temaet «Pensjonsordningene – fra Folketrygden til tjenestepensjoner og AFP».
EL og IT Forbundet ønsker et totalforbud mot bemanningsbransjen, men forslagene som regjeringen har sendt på høring er allikevel et stort og positivt skritt i riktig retning.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.