Broadnet, Geomatikk og Relacom til mekling

Publisert: 30.05.17

– innholdet kan være utdatert

Mandag 29. mai var det siste innspurt i lønnsforhandlingene i Spekter-område 9. Det ble oppnådd enighet for Norsk Tipping, Vinmonopolet og Stiftelsen Asta, mens Relacom, Geomatikk og Broadnet går videre til mekling.

– Det er ulike problemstillinger på EL og IT Forbundets tre avtaler, men fellesnevneren er at avstanden mellom krav og tilbud er stor. Vi er optimister for å få til resultater i meklingen, men klubbene må også forberede seg på å tenke på streikeforberedelser, sier forbundssekretær Reidunn Wahl.

EL og IT Forbundets distrikter må også være beredt. Dato for mekling avklares senere.

Også Mediq Norway og AIM Norway blir del av meklingen.

På bildet: Espen Gulbrandsen, Martin Struksnes, Dag Nysæter, Reidunn Wahl, Knut Hamletsen, Mette Borg, Wenche Johannessen og Janne Eklund.

Relevante artikler

Ytterligere 15.509 kan bli tatt ut i streik, med 2530 fra EL og IT Forbundet, hvis ikke partene blir enige under mekling i dag.
10 900 kr lønnstillegg, økning i reisetillegget ved overnatting, og tydeligere vern av ansattes fritid er noen av resultatene fra forhandlingene i Energiavtale I.
Drøyt 3140 elektrikere ved 61 bedrifter vil bli tatt ut i det første streikeuttak dersom elektriker-meklingen ikke fører fram denne uken.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.