Bluesfestival med LO-støtte

Publisert: 15.07.14

– innholdet kan være utdatert

57 organisasjoner, fagforeninger, distrikter og forbund i LO-familien har i år bidratt økonomisk eller på andre måter til fagbevegelsens engasjement rundt Notodden Bluesfestival.

Somliga går med trasiga skor

EL & IT Forbundet sentralt har bidratt med 25.000 til prosjektet “somliga går med trasiga skor” under Bluesfestivalen. I tillegg har EL & IT Forbundet i Telemark og elektromontørenes forening i Trondheim bidratt.

Disse pengene og resten av LO-kronene har bidratt til blant annet gratiskonserten «Somliga går med trasiga skor», med Anne Grete Preus og Reidar Larsen søndag 3. august.  Ideen bak prosjektet «Somliga går i trasiga skor» er å gi alle mulighet til å få en kulturopplevelse av høy kvalitet, uten at det skal koste skjorta.

LOfavør rabatt

I tillegg til gratis solidaritetskonsert og egen blueskro, tilbys LO-medlemmer 20 prosent rabatt på billettene på brygga. LOfavør gir LO-medlemmer like stor rabatt på billetter på hovedscenen.

Relevante artikler

1. januar 2024 fornyes forsikringene i medlemskapet ditt og du får nye vilkår.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.