Bli elektrofaglærer

Publisert: 28.01.14

– innholdet kan være utdatert

Dette er et studium for hele landet, og skolen har studenter fra 17 fylker. Studiet er samlingsbasert med tre ukesamlinger per semester. Praksis kan tas på hjemstedet.

I tillegg til elektro tilbys yrkesfaglærerutdanning innen bygg- og anleggsteknikk, Teknikk og industriell produksjon, Helse- og oppvekstfag og Restaurant- og matfag.

Treårig yrkesfaglærerutdanning (YFL) ved NTNU og HiST er et godt tilbud for dem som må kombinere jobb og studier, og som har den nødvendige arbeidskapasiteten. Dersom en ønsker å ta hele studiet på 3 år, anbefales redusert stilling i studietida. Det er også mulighet til å ta studiet over flere år.

Les mer her.

Tilbud flere steder

Flere høyskoler tilbyd utdanning til faglærere. Blant annet høyskolen i Oslo og Akershus kan tilby både heltids- og deltidsstudie.

Les mer om det her.

Relevante artikler

Klokka 04.00 natt til onsdag 17. april ble det brudd i tarifforhandlingene mellom EL og IT Forbundet og NHO på Telenoroverenskomsten
Her kan de lese kravene som EL og IT Forbundet fremmer på Landsoverenskomsten for elektrofagene (LOK).
The Electricians’ and IT Workers’ Union has submitted demands on several fronts.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.