Bistandsforhandlinger ga ingen løsning

Publisert: 24.05.17

– innholdet kan være utdatert

På fire av EL og IT Forbundets avtaler i Spekter er det nå gjennomført bistandsforhandlinger uten at partene har kommet til enighet. Det vil bli gjort et siste forsøk i fase 3 forhandlinger mandag 29. mai kl. 09.00 for Relacomavtalen, Geomatikk- og Broadnetavtalen.

-Dersom vi ikke får et større gehør for kravene våre går oppgjørene til mekling, sier forbundssekretær Reidunn Wahl.

For Sykehuspartner er endelig dato for fase 3 forhandlinger ikke fastsatt.

I tillegg til Relacom, Geomatikk og Broadnet vil mandagens forhandlinger også omfatte Vinmonopolet, AIM og Norsk Tipping.

EL og IT Forbundets forhandlingsdelegasjon består av: Reidunn Wahl, Espen Gulbrandsen, Martin Struksnæs, Mette Borg, Janne Eklund, Wenche Johannessen, Øivind Juul Schjetne, Knut Hamletsen og Dag Nysæter.  

Bildet: Espen Gulbrandsen (til venstre), Martin Struksnæs og Reidunn Wahl.                                 

 

Relevante artikler

Trenger du håndverker? Da er det lurt å tenke gjennom spørsmålet som nå stilles i den nasjonale Tettpå-kampanjen. Kampanjen skal hjelpe forbrukerne å velge seriøse håndverkere.
Med et solide ja-flertallet i Energiavtale 1-uravstemningen er EL og ITs sentrale tariffoppgjør ferdig. – En stor takk til alle tillitsvalgte og medlemmer, skriver Bjørn Fornes i denne hilsenen.

Søk på siden

Language
Language
Language

Gi oss en tilbakemelding

Vi setter stor pris på om du sender oss en tilbakemelding om du oppdager feil og mangler på nettstedet, eller om du savner informasjon.